Suomen proteesijääkiekkomaajoukkue saavutti MM hopean Montrealissa. Katso aamu MTV 3 ke. 12.5 
maanantai, toukokuu 10, 2010, 18:59Keskiviikkona klo.7.40 mtv 3 aamussa Suomen proteesimaajoukkue general manager Arttu Harkki ja MM hopeajoukkueen kapteeni Ville waaramäki.

Suomen proteesijääkiekkomaajoukkue saavutti MM hopean.
ISIHF:n maailmanmestaruuskilpailut pidettiin Kanadan Montrealissa 26.4.-2.5. välisenä aikana yhteistapahtumana "Defi sportif" kanssa. Ottelutulokset löytyy meidän nettisivulta tästä. Suomi saavutti kisoissa toisen sijan! katso -----> http://amputeehockey.fi/mm2010.php

Onnittelut maajoukkueelle saavutuksesta !


( kuva,arkisto )
lisää kommentti   |   ( 3 / 304 )

Älä lyö -tapahtuma Karjasillan koululla 26.4.2010 
keskiviikko, huhtikuu 14, 2010, 09:59

Älä lyö -tapahtuma 2010 Karjasillan koululla

Klikkaa julistetta. Oletko sinä ollut kiusattu.Kauhajoen koulumurhien jälkeen suomalaiset havahtuivat siihen, kuinka väkivallan kyllästämässä maailmassa lapset ja nuoret elävät. Yhdet hankkiutuvat sinne itse, mutta toiset joutuvat sinne väkisin. Osa väkivallasta päätyy otsikoihin, mutta osa ei läpäise julkisuutta juuri koskaan. Älä lyö tapahtuma osaltaan tarttuu tähän hiljaiseen väkivaltaan.

Kolmannen kerran järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma on ”Älä lyö”. Tapahtuma järjestetään 26.4.2010 kello 14.00 Karjasillan koululla. Teemana tapahtumassa on erilaisuuden hyväksyminen, väkivalta ja koulukiusaaminen. Yhteistyöryhmä on ollut mukana tapahtumassa myös edellisinä vuosina ( Seniorit, vammaiset ja nuoret.Erilainen yhdenvertainen ) Aikaisemmista tapahtumista videoa jne. löydät blogistani. Tapahtuman esiintyjät esiintyvät ilman esiintymispalkkiota.

Lassin tukena ja henkilökohtaisena avustajana on loistavasti toiminut Juha Parkkisenniemi

Tapahtuman Isäntä Lassi Mäkinen ---> http://www.jouniqveflander.com/lassin%20dj%20keikka.pdf

Myöskin monessa tukena mukana, Invataksipalvelut T. Koivukangas---->
http://www.ouluninvataksi.fi/index.php?pinc=4

lisää kommentti   |   ( 3 / 329 )

Akuutti; Sairaus ja vammautuminen, proteesijääkiekkomaajoukkueen pelaaja Oululainen Jussi Lotvonen 
perjantai, huhtikuu 9, 2010, 09:06
Tunteet ovat pinnassa niin lähimmäisillä kuin ystävilläkin. Suhtatuminen uuteen tilanteeseen ei ole helppoa ja jopa lähimmäisten asenteet ovat koetuksella. Jussi Lotvonen kertoo ohjelmassa hyväntekeväisyysottelun The Gamen aikoihin omasta sairaudesta ja vammautumisestaan. Miten elämä muuttui.

Olen tutustunut kaveriini Jussiin Proteesijääkiekon kautta. Blogissani aikaisemmin juttua joukkueesta paljonkin. Katso tekstiin liittyvä linkki alla. Tiimin omat sivut.

Katso video tästä (anna videon latautua ja kelaa kohtaan 13.03)

lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 308 )

Vammaisen vartalon kuvat 
perjantai, huhtikuu 2, 2010, 09:15
---> klikkaa linkkiä http://rampyla.vuodatus.net/

Yksi minun suosikki blogeista, kannattaa käydä kurkistamssa.
Tässä blogin toiseksi viimeisin kirjoitus mikä kiinniiti huomion.

Ote kirjoituksesta blogin sivuilta ja jatkon voit käydä lukemassa blogista rampyla.vuodatus.net

Hain aamulla postilaatikosta uusimman IT-lehden (Invalidityö - ei information technology), jonka kannessa lukee kissankokoisin kirjaimin: "Teemu elää normaalia elämää".

Voi rakas Invalidiliitto mikä pääotsikko! Unohtuikohan nyt joltakin, että lehden suurin lukijakunta ovat liiton jäsenet - ihmiset, joiden kiinnostava ja pikantti juttu ovat nimenomaan vammaisuudesta luovasti kehittyneet persoonalliset elämäntyylit. Joidenkin mielestä erilaiset, toisten mielestä jopa "epänormaalit". Eikö IT-lehden pitäisi antaa vertaistuen tapaan vammaisille inspiraatiota siitä, miten toiset vammaiset ovat järjestäneet elämänsä hyväksi? Piittaamatta piiruakaan siitä, mikä on niinsanotusti normaalia.... jatkuu blogissa http://rampyla.vuodatus.net/

1 kommentti ( 397 views )   |   ( 3 / 300 )

Edunvalvojan piittaamattomuus tai epärehellisyys 
lauantai, maaliskuu 13, 2010, 20:38


Minun tätini, Pirkko - Liisa vammautui nuorena auto-onnettomuudessa ja hän asuu Ylitornion kunnassa. Hänen edunvalvojan virkaa hoitaa kunta, jostain ihmeen syystä. Vaikka omaisia on kunnassa ja asiasta on riidelty useaan otteeseen. Hän asuu palvelukodin tyyppisessä asumismuodossa. Tätini omaisuus on huomattava, mutta hän saa vain 5 e viikkorahaa, eikä hänellä ei ole edes laissa kunnan velvoittavaa päivätoimintaa, viriketoimintaa tai puhumattakaan lain mahdollistamaa vähimmäismäärää 10 h kk:ssa henkilökohtaiseen avustajaan.

Hän asuu yhdessä pienessä huoneessa ja saa minimi mahdollisen avun eli siis välttämittömimmän perushoidon ja avustuksen. Avustajat tekevät parhaansa niillä resurseilla mitä on. Kunta säästää myöskin työvoimakuluissa. Onko se sitten ennalta ehkäisevää työtä tai tuettua elämän hallintaa, ei ole !

Minkään moista tavoitteellista palvelusuunnitelmaa ei ole tehty tai millään tavalla kunnassa ei ole otettu huomioon hänen todellisia tarpeitaan, identiteettiään, elämän historiaa,sosiaalista verkostoa tai mahdollisuukisa arjessa selviytymiseen omaistensa kanssa /avustuksella, sitä kunta ei edes halua, miksi ? Tätini voisi omilla varoillaan / korvauksilla asua omasssa asunossa henkilökohtaisen avustajan kanssa. Kerta vakuutuskorvaukset ja kuukautiset maksut ovat maanneet tilillä 30 vuotta. Mihin rahat menevät ? ja silloinkin kun tätini jättää maan päällisen taivalluksen ?? valtiolle vai kunnalle ?
Edunvalvojan piittaamattomuus tai epärehellisyys voi hankaloittaa valvottavan elämää kohtuuttomasti.

KATSO. Katso video sivuillani

KATSO. http://ohjelmat.yle.fi/mot/taman_viikon_mot

KATSO. http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankoht ... t-holhotut


OHJELMAN SIVUT. http://ohjelmat.yle.fi/mot/etusivu

lisää kommentti   |   ( 3 / 287 )


Edellinen Seuraava